Kevät ja teriyakipossu

19.03.2025

Aamulenkki kevättalvisessa maisemassa.

Teriyakipossu

Ainekset


350 g possun suikaleita

1,5 vihreää paprikaa

200 g paksoita eli pinaattikiinankaalta

1 punasipuli

2 valkosipulin kynttä

3 cm pala inkivääriä 

2 rkl öljyä

2 dl vettä

2 rkl fariinisokeria

2 rkl soijaa

2 rkl (sushi)etikkaa

200 g herneenpalkoja (esim. sugarsnaps, pakaste)


Suurus

1 rkl maissitärkkelystä

1 dl vettä


Valmistusohje


1. Suikaloi liha, paprikat, paksoi, sipulit ja inkivääri.

2. Ruskista lihat öljyssä. Lisää paprikasuikaleet, valkosipuli ja inkivääri. Lisää vesi, fariinisokeri, soijakastike ja etikka. Anna hautua 5 minuuttia.

3. Lisää (puolitetut) herneenpalot, paksoi sekä vesi-maizenaseos. Pyörittele ja anna kiehua vielä pari minuuttia.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita
Käytämme evästeitä mahdollistaaksemme verkkosivustomme asianmukaisen toiminnan ja turvallisuuden sekä tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Edistyneet asetukset

Voit muokata evästeasetuksiasi täällä. Ota käyttöön tai poista käytöstä seuraavat kategoriat ja tallenna valintasi.