Kevät ja teriyakipossu

19.03.2025

Aamulenkki kevättalvisessa maisemassa.

Teriyakipossu

Ainekset


350 g possun suikaleita

1,5 vihreää paprikaa

200 g paksoita eli pinaattikiinankaalta

1 punasipuli

2 valkosipulin kynttä

3 cm pala inkivääriä 

2 rkl öljyä

2 dl vettä

2 rkl fariinisokeria

2 rkl soijaa

2 rkl (sushi)etikkaa

200 g herneenpalkoja (esim. sugarsnaps, pakaste)


Suurus

1 rkl maissitärkkelystä

1 dl vettä


Valmistusohje


1. Suikaloi liha, paprikat, paksoi, sipulit ja inkivääri.

2. Ruskista lihat öljyssä. Lisää paprikasuikaleet, valkosipuli ja inkivääri. Lisää vesi, fariinisokeri, soijakastike ja etikka. Anna hautua 5 minuuttia.

3. Lisää (puolitetut) herneenpalot, paksoi sekä vesi-maizenaseos. Pyörittele ja anna kiehua vielä pari minuuttia.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita