Kevät ja teriyakipossu

Aamulenkki kevättalvisessa maisemassa.

Teriyakipossu
Ainekset
350 g possun suikaleita
1,5 vihreää paprikaa
200 g paksoita eli pinaattikiinankaalta
1 punasipuli
2 valkosipulin kynttä
3 cm pala inkivääriä
2 rkl öljyä
2 dl vettä
2 rkl fariinisokeria
2 rkl soijaa
2 rkl (sushi)etikkaa
200 g herneenpalkoja (esim. sugarsnaps, pakaste)
Suurus
1 rkl maissitärkkelystä
1 dl vettä
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, paprikat, paksoi, sipulit ja inkivääri.
2. Ruskista lihat öljyssä. Lisää paprikasuikaleet, valkosipuli ja inkivääri. Lisää vesi, fariinisokeri, soijakastike ja etikka. Anna hautua 5 minuuttia.
3. Lisää (puolitetut) herneenpalot, paksoi sekä vesi-maizenaseos. Pyörittele ja anna kiehua vielä pari minuuttia.